foraeldreforberedelse.dk

Må Gravide Spise Sushi? Få Svaret Her

29. June 2021 Pexels.com

Du har sikkert hørt at man ikke må spise sushi under graviditeten og her sidder du så og har craved sushi siden starten af graviditeten. I dette indlæg vil jeg svare på om man må spise sushi eller ej under graviditeten. Find svaret forneden. 

Flere og flere dansker er efterhånden fan af sushi. Det er nok noget af det eneste fisk, som de unge er villige til at spise i dag og det er da også forståeligt. Sushi er sundt og det indrømmer jeg gerne at det er også den eneste måde for mig at spise fisk på, men det er noget af en dyr fornøjelse. 

Danskerne spiser nok sushi mindst en gang hvert anden måned i de helt store Byer som København og Århus. Men hvad så hvis man er gravid? Må man stadig spise det? Ofte har det været et nej til at man må spise sushi under graviteten, men det passer faktisk ikke helt. 

Du må gerne spise sushi under graviteten, der er bare nogle fisk du ikke må spise. Du skal helst holde dig fra store rovfisk som, tun, gedde og helleflynder. Det skyldes at de er er i det sidste led i fødekæden og kan derfor have et højt indhold af kviksølv.