foraeldreforberedelse.dk

Må Man Bære Make Up Som Gravid? - Her Får Du Svaret!

25. February 2021 Pixabay

Er du gravid og skal til fest, eller skal til noget andet eller du bare har lyst til at gøre lidt ud af dig selv, men er i tvivl om hvor vidt du må bruge makeup under graviditeten? 

Så læs med i indlægget her, hvor vi giver dig svaret på om du må bruge makeup som gravid. 

Må man bære make up som gravid? - Ja som gravid må du gerne gå med makeup, men du skal være opmærksom på indholdet i makeuppen, da det kan indeholde parabener som ikke nødvendigvis er sundt for dig som gravid og du bør derfor undgå makeup med parabener. 

Tjek derfor ingredienslisten på dine produkter før du bruger dem, imens du er gravid, så du undgår de produkter med parabener. 

Hvis du gerne vil bruge makeup men vil være på den sikre side, så køb naturkosmetik, da det bør være fri fra parabener og du på den måde stadig sagtens kan gå med makeup. 

Du kan finde naturkosmetik hos en materialist, helsekost forretninger og på nettet, men hvis du har brug for at få råd og vejledning så tag til en butik og bed en ansat om hjælp, så du også er sikker på at du kommer hjem med det rigtige. 

Dette blogindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Der kan du blandt andet købe: luftfugter. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.