foraeldreforberedelse.dk

Bedste Gaver Til Gravide

19. April 2021 Pixabay / Bgmfotografia

Er din bedste veninde blevet gravid eller et nært familiemedlem og du vil gerne finde den perfekte gave?

Så læs med her, så du kommer med noget de kan lide og kan bruge i den kommende ventetid.

  • Blomster

Der er ikke noget som en smuk buket blomster, der viser at du holder af personen og samtidig med spreder den glæde.

  • Chokolade.

Hvem kender ikke en gravid, der ikke har mæsket sig i chokolade? Bare lige et lille stykke mere, jeg skal jo også have et stykke til den lille i maven :)

  • Ventetøj.

Som gravid ændrer kroppen sig meget og man vokser ud af sit normale tøj. Det kan godt være en dyr fornøjelse at skulle nærmest købe en hel garderobe til disse måneder. Derfor er et lille stykke tøj, som for eksempel en ensfarvet bluse eller en top en kærkommen gave.

  • Klippekort.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du sammensætter et klippekort med forskellige ydelser du kan yde, når den lille først er født. Det kan være alt ligefra at gå en tur med barnevognen til at tage opvasken eller støvsuge.

  • Bog om børn.

Der findes så mange gode bøger om at være gravid og at blive mor. Den sidste tid som gravid, når barslen er begyndt, kan det være rart med lidt læsestof til de mange timer der er i sigte.

Dette tekstindlæg var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Pernille Corydon eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.