foraeldreforberedelse.dk

Bedste Gave Til Par Gravid

16. November 2021 StockSnap, Pixabay

Det emmer snart af babylykke og de snart nybagte forældre tænker kun baby, baby og atter baby. Og hvad kan man så give de gravide og nybagte forældre som mener at de har alt til baby? Her kommer der nogle bud på, hvad man kan give parret både til dem selv og til baby. 

  1. Gravid parmassage - Som gravid er selvforkælelse altid noget der vil stå højt på listen og hvorfor så ikke gøre det som par, så farmand også får lidt ud af det?
  2. Mad og hjemmebag til fryseren - Sætter alle nybagte forældre pris på. Jo nemmere jo bedre! Så er du en haj til at bage kanelsnegle, lasagne, pølsehorn og pizzasnegle, vil det med garanti falde i god jord. 
  3. En lille overlevelses kurv - med sutter, stofbleer, kleenex, gavekort til Justeat og hvad man ellers lige synes, de trætte forældre kunne have brug for. 
  4. Bleer, bleer og bleer - både til mor og barn :D
  5. Isposer - Det behøver vist ikke at uddybes mere. 
  6. Ekstra sutter - De bliver bare altid væk!
  7. Et gavekort til pasning af baby - Når de trænger til tid bare ham og hende.
  8. Hjælp til rengøring - Rengøring af hytten er ikke det der står højest på listen, så at få hjælp til dette er også guld værd!

Håber at disse ideer kunne give lidt inspiration til hvad man kan give det gravide og nybagte par :) 

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe Sparegris. Derfor er dette tekstindlæg markeret.