foraeldreforberedelse.dk

Hvad Skal Man Pakke Til En Fødsel

10. February 2021 Pixabay / Free-Photos

Det er altid en god ide at få pakket alt det nødvendige, man skal bruge i god tid op til en fødsel. Der er nemlig ikke nogen, som kan sige præcis, hvornår du vil gå i fødsel. Nogle kvinder føder flere måneder før termin. Dette er som oftest et mindre spændende forløb og det er rart at alt bare er pakket og klart, så man ikke også skal tænke på det.

Liste med gode ting at have med til din fødsel:

1. Vandrejournal. Denne skal altid medbringes, når du skal føde, da her kan jordmødrene se dit forløb og det hjælper dem til at hjælpe dig på den bedste måde.

2. Telefon. Hvem kan leve uden sin telefon i dag? Her kan du komme i kontakt med hele din familie og dine venner og fortælle dem den glædelige nyhed.

3. Bog. Tiden på hospitalet føles ofte lang og trættende, derfor er det godt at have en god bog med, som kan aflede dine tanker.

4. Snack. Lidt kiks, bananer og måske en pose chips til den lille sult, er også rar at have ved hånden.

5. Babytøj. Den lille baby skal jo nødig komme til at fryse, derfor skal du pakke lidt tøj, som du kan tage med. Dette gerne i størrelserne 50 og 56, som passer til en nyfødt.

Hermed har du en lille huskeliste, til når du skal føde din lille smukke baby.

Det indhold du læser i teksten på netop denne artikel, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis købe øreringe.