Psykolog Anne Rom

FORÆLDRESTART

Bliv et fantastisk forældreteam

Blevet forældre?

Vi er her for at du kan  trives i dit nye liv

"Jeg har fået et bedre indblik i psykens forandring, kroppens forandring og den forståelse kan jeg tage med i pressede situationer"

Forældreskabet er et af livets store transformationer. Både krop, identitet og relationer bliver sat på et stor prøvelse, og samtidig skal du finde energi og fokus til at tage dig af din lille guldklump. Det er super svært. Og der er alt for lidt fokus på det - og endnu mindre på, hvordan man takler det.


Vi byder velkommen til et trygt rum, hvor I kan få glæde af andre forældres oplevelser, få viden og inspiration til, hvordan I kan blive et fantastisk forældreteam og give jeres baby en tryg og sikker start på livet.


Vi tilbyder både kurser for forældrepar (uden for alm. arbejdstid) og for mødre (om dagen, på hverdage).


Forældre der kommer til os, beretter at det er tabubelagt at tale om de svære oplevelser, når man føler sig som en dårlig mor eller far, eller når man er på bar bund i hvordan man putter, trøster eller mader sit barn. For hvis man er i tvivl, eller til tider har det dårligt, betyder det så, at man ikke elsker sit barn, eller ikke har lyst til at være mor?


NEJ. Det entydige svar er nej. Det ene medfører ikke det andet. Du kan sagtens elske dit barn, være glad for at være blevet forældre eller ønske at være i rollen, selvom det er drønsvært. Alle oplever at have ambivalente følelser i forældreskabet - vi skal bare gøre det mere normalt at tale om det.


Vi tilbyder kurser til forældre på barsel, der ønsker et rum med andre mødre og/eller fædre, hvor der er plads til ærlighed, fællesskaber uden fordomme og bedømmelser, hvor det er ok at spørge om alt mellem himmel og jord.

Det består af 4 moduler á to timer, hvor man får info, men også en masse tid til refleksion og nysgerrighed på de udfordringer og glæder, der præger livet på barsel.


Vi skal tale om

- et konstant aktiveret alarmberedskab og stress

- ligeværd i parforholdet og opgaverne der følger med at få et barn

- forskellen på efterfødselsreaktioner, fødselsdepression, traumer oghverdags-frustrationer

- identitet og arbejdsliv

- identitet og selvomsorg

- identitet og selvværd

- hvordan bevarer jeg et godt sexliv efter forældreskabet er trådt ind

- hvornår skal jeg lytte til min dårlige samvittighed

- hvorfor er vi så følsomme som mødre, og hvordan kan partneren takle det?


og meget mere...


Vi glæder os til at se jer!


OBS: Forældrestartskurserne holder corona-sommerferie, men starter forhåbentlig op igen efter sommerferien, hvis der er interese, så skriv endelig på anne@psykologannerom.dk, hvis du kunne være interesseret, så får vi sat hold op så hurtigt som muligt. Højst sandsynligt på Østerbro.


Forældrestart

KONTAKT

Adresse:

Ametystvej 10, 3060 Espergærde

Email:

anne@psykologannerom.dk

Telefon:

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend